Advokat i Turkiet

Välkommen till Advokatbyrån WiklundKurucuk.

Advokat i Turkiet-Advokat i Alanya-Advokat i Istanbul 

Advokat i Istanbul: WiklundKurucuk Advokatbyrå tillhandahåller juridisk konsult tjänster och samarbetar med ledande experter, erfarna advokater och universitetslektorer i specifika områden: allmän affärsjuridik, handelsrätt, energilag, bank- och finansrätt, fastighetsrätt, familjerätt, straffrätt, immaterialrätt och utlänningslagar.

WiklundKurucuk advokatbyrå tillhandahåller juridisk konsultation; risk analyser och ledning till både turkiska och svenska företag, företag som är villiga att investera eller starta ett dotterföretag, bilda ett nytt företag eller filial kontor i Turkiet. Vi erbjuder också ledning och hjälp till företag som vill göra entré i den turkiska och svenska marknaden och samt expandera deras affärsverksamhet.

Advokat i Istanbul-Advokat i Turkiet-WiklundKurucuk Advokatbyrå-Advokat i Alanya, Advokat i Istanbul.

 

Advokat i Istanbul, WiklundKurucuk advokatbyrå bistår turkiska och internationella klienter med hjälp med fastighetsöverlåtelse, anskaffande av residens och arbetstillstånd, immigrationsärenden, anställning för utländska arbetstagare, bildandet av affärsverksamhet i Turkiet, öppnandet av olika typer av företag samt filialer, aktiebolag, föreskrifter och kvalitetssäkring, erhållande av tillstånd, licenser och hjälp med investering från myndigheter, förhandling, granskande och hjälp med utkast för olika typer av kontrakt och överenskommelser, indrivning av skulder, lösning av tvister, tvister i alla större områden samt domstolsärenden. Igenkännande av verkställande av utländska domar och andra förfaranden. Advokat i Istanbul


WiklundKurucuk advokatbyrå tror starkt på kundvård och erbjuder en både effektiv och nära service till sina klienter samt erbjuder rättsliga lösningar för den offentliga och privata sektorn.

 

Advokat i Istanbul, WiklundKurucuk Advokatbyrå råder klienter inom turkisk lag.

Acarlar Mahallesi,Martı Sokak

No: 295 Beykoz/  İstanbul

土耳其投资入籍项目
WiklundKurucuk Istanbul Immigration Law

FOLLOW US:

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle