Advokat i Alanya

Advokat i Alanya

Advokat i Turkiet

Advokat i Turkiet

Simplicity in Law 

Law Firm in Istanbul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advokat i Turkiet - Turkisk Advokatbyrå - Advokat i Istanbul -Advokat i Alanya

 

Advokat i Turkiet: WiklundKurucuk är en Turkisk Advokatbyrå med kontor i Istanbul och Alanya.

WiklundKurucuk Advokatbyrå tillhandahåller juridiska konsulttjänster till lokala och internationella företag, institutioner och individuella personer inom byråns expertområden.

 

WiklundKurucuk är ledande inom allmän affärsjuridik, handelsrätt, energilagar, bank- och finansrätt, fastighetsrätt, familjerätt, straffrätt, immaterialrätt och utlänningslag.


Utländska företag som gör affärer i Turkiet behöver ofta professionell hjälp från en juridisk konsult, som har erfarenhet och kunskap av de lagliga problem som kan uppträda och som även kan hjälpa till att förhindra dessa innan de uppstår.

 

En juridisk konsult kan även hjälpa till med att hantera risker och dagliga frågor som behöver juridisk rådgivning och således spara förvaltningen tid och kostnad.

 

Advokat i Turkiet - Turkisk Advokatbyrå - Advokat i Istanbul 

 

Under namnet "Fasta Juridiska Konsulttjänster", erbjuder WiklundKurucuk Advokatbyrå juridisk rådgivning inom byråns expertområden till olika företag och institutioner.

 

"Fasta Juridiska Konsulttjänster" är ett fullt service-paket som riktar sig mot utländska företag som gör affärer i Turkiet och är i behov av konstant och professionell  juridisk rådgivning.

 

I paketet ingår tjänster såsom:  


Civilrätts tjänster: Representation och försvar av klienter inför alla rättsliga myndigheter, arkivering av alla framställningar, förberedande av alla juridiska dokument som krävs, skriftliga varningar, svar på anmälningar, uppföljning av alla juridiska frågor som rör bolaget, ansökan av arbetstillstånd och uppehållstillstånd för utländsk arbetskraft.  

 

 

Tjänster för återbetalning av skulder: Uppföljande av skulder, insamlande av skulder, påbörjande av exekutiva åtgärder, registrering av petitioner, registrering av panträtt, företrädande av klienter inför rättsväsende.

 


Skydd av immateriella rättigheter: Registrering av varumärken och patent, uppföljning av registrering av varumärken, uppföljning på upphovsrättsskydd och närstående rättigheter.

 


Förhandling, granskning och utarbetande av alla typer av avtal, inklusive anställningsavtal, arbetsplatsregler, disciplinära regler och avtal.

 

 

Skriftliga konsultationer: Kunden kan kräva en skriftlig juridisk konsultation i alla ämnen, där vårt team ger en skriftlig konsultation och tillhandahåller juridiska klausuler som stöder konsultationen.

 

 

Konsultation över telefon: Konsultation tillhandahålls via telefon.

 


Elektroniska konsultationer: Konsultationer tillhandahålls via e-post eller via vårt juridiska rådgivnings-system online.

 

Advokat i Turkiet &Advokat i Istanbul ;WiklundKurucuk Advokatbyrå


WiklundKurucuk Advokatbyrå erbjuder snabba, effektiv och hög kvalitativa juridiska tjänster och bygger långsiktiga relationer med kunder baserade på yrkesetik och ömsesidig förtroende och respekt.

 

Konsulter från WiklundKurucuk Advokatbyrå med säte i Istanbul erbjuder juridiska tjänster i turkiska, svenska, engelska och ryska.

 

Den Nordiska avdelningen på WiklundKurucuk advokatbyrå erbjuder ett komplett utbud av juridisk rådgivning till klienter från Norden. Den nordiska avdelningen omfattar Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige och Baltikum.

 

Advokat i Turkiet :WiklundKurucuk Advokatbyrå är medlem i SVENSKA HANDELSKAMMAREN och BRITTISKA HANDELSKAMMAREN i Turkiet och är registrerat i en förteckning över advokater på Sveriges generalkonsulat och Danmarks generalkonsulat i Istanbul.

 

 

Advokat i Alanya
Image by Linus Mimietz
Advokat i Turkiet
Var god fråga dina frågor här och få svar på dina frågor från erfarna advokater på WiklundKurucuk advokatbyrå.

Acarlar Mahallesi,Martı Sokak

No: 295 Beykoz/  İstanbul

土耳其投资入籍项目
WiklundKurucuk Istanbul Immigration Law

FOLLOW US:

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle