Acarlar Mahallesi,Martı Sokak

No: 295 Beykoz/  İstanbul

土耳其投资入籍项目
WiklundKurucuk Istanbul Immigration Law

FOLLOW US:

  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Simplicity in Law 

Law Firm in Istanbul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advokat i Turkiet - Turkisk Advokatbyrå - Advokat i Istanbul -Advokat i Alanya

 

Advokat i Turkiet: WiklundKurucuk är en Turkisk Advokatbyrå med kontor i Istanbul och Alanya.

WiklundKurucuk Advokatbyrå tillhandahåller juridiska konsulttjänster till lokala och internationella företag, institutioner och individuella personer inom byråns expertområden.

 

WiklundKurucuk är ledande inom allmän affärsjuridik, handelsrätt, energilagar, bank- och finansrätt, fastighetsrätt, familjerätt, straffrätt, immaterialrätt och utlänningslag.


Utländska företag som gör affärer i Turkiet behöver ofta professionell hjälp från en juridisk konsult, som har erfarenhet och kunskap av de lagliga problem som kan uppträda och som även kan hjälpa till att förhindra dessa innan de uppstår.

 

En juridisk konsult kan även hjälpa till med att hantera risker och dagliga frågor som behöver juridisk rådgivning och således spara förvaltningen tid och kostnad.

 

Advokat i Turkiet - Turkisk Advokatbyrå - Advokat i Istanbul 

 

Under namnet "Fasta Juridiska Konsulttjänster", erbjuder WiklundKurucuk Advokatbyrå juridisk rådgivning inom byråns expertområden till olika företag och institutioner.

 

"Fasta Juridiska Konsulttjänster" är ett fullt service-paket som riktar sig mot utländska företag som gör affärer i Turkiet och är i behov av konstant och professionell  juridisk rådgivning.

 

I paketet ingår tjänster såsom:  


Civilrätts tjänster: Representation och försvar av klienter inför alla rättsliga myndigheter, arkivering av alla framställningar, förberedande av alla juridiska dokument som krävs, skriftliga varningar, svar på anmälningar, uppföljning av alla juridiska frågor som rör bolaget, ansökan av arbetstillstånd och uppehållstillstånd för utländsk arbetskraft.  

 

 

Tjänster för återbetalning av skulder: Uppföljande av skulder, insamlande av skulder, påbörjande av exekutiva åtgärder, registrering av petitioner, registrering av panträtt, företrädande av klienter inför rättsväsende.

 


Skydd av immateriella rättigheter: Registrering av varumärken och patent, uppföljning av registrering av varumärken, uppföljning på upphovsrättsskydd och närstående rättigheter.

 


Förhandling, granskning och utarbetande av alla typer av avtal, inklusive anställningsavtal, arbetsplatsregler, disciplinära regler och avtal.

 

 

Skriftliga konsultationer: Kunden kan kräva en skriftlig juridisk konsultation i alla ämnen, där vårt team ger en skriftlig konsultation och tillhandahåller juridiska klausuler som stöder konsultationen.

 

 

Konsultation över telefon: Konsultation tillhandahålls via telefon.

 


Elektroniska konsultationer: Konsultationer tillhandahålls via e-post eller via vårt juridiska rådgivnings-system online.

 

Advokat i Turkiet &Advokat i Istanbul ;WiklundKurucuk Advokatbyrå


WiklundKurucuk Advokatbyrå erbjuder snabba, effektiv och hög kvalitativa juridiska tjänster och bygger långsiktiga relationer med kunder baserade på yrkesetik och ömsesidig förtroende och respekt.

 

Konsulter från WiklundKurucuk Advokatbyrå med säte i Istanbul erbjuder juridiska tjänster i turkiska, svenska, engelska och ryska.

 

Den Nordiska avdelningen på WiklundKurucuk advokatbyrå erbjuder ett komplett utbud av juridisk rådgivning till klienter från Norden. Den nordiska avdelningen omfattar Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige och Baltikum.

 

Advokat i Turkiet :WiklundKurucuk Advokatbyrå är medlem i SVENSKA HANDELSKAMMAREN och BRITTISKA HANDELSKAMMAREN i Turkiet och är registrerat i en förteckning över advokater på Sveriges generalkonsulat och Danmarks generalkonsulat i Istanbul.

 

 

Turkiskt-Svenskt Rättsligt Samarbete: 

Vi meddelar stolt att WiklundKurucuk advokatbyrå fortsätter att samarbeta med Guard Advokater, en svensk advokatbyrå baserad i Stockholm, med juridiska frågor för våra kunder i Sverige tillsammans med Advokat Sadık Kutlu, Senior Partner i Guard Advokater.


Guard Advokater är en svensk advokatbyrå baserad i Stockholm med engagerade advokater och medarbetare som är specialiserade på svenska rättsystemet. 


Advokater och medarbetare på Guard Advokater tillhandahåller juridiska tjänster till sina kunder på svenska, engelska och turkiska. 


Det rättsliga samarbetet mellan Guard Advokater (baserad i Stockholm) och WiklundKurucuk advokatbyrå (baserad i Istanbul) syftar till att utvidga de rättsliga möjligheterna i Turkiet och Sverige. Samarbetet syftar även till att hjälpa svenska medborgare boende i Turkiet och svenska företag som investerar och gör affärer i Turkiet, samt turkiska medborgare boende i Sverige och turkiska företag som investerar och gör affärer i Sverige och de nordiska regionerna med hänsyn till juridiska frågor om immigration, fastigheter, investeringar, affärer, import och export m.m. 

Advokat i Alanya
Advokat i Turkiet
Advokat i Turkiet
Var god fråga dina frågor här och få svar på dina frågor från erfarna advokater på WiklundKurucuk advokatbyrå.